donderdag 15 augustus 2013

Simson


Als ik mij in het buitenland bevind, gedraag ik mij zeer voorbeeldig. In het verkeer een echte heer, loop ik op straat
dan gaat er geen papiertje uit mijn zak zomaar hup op de straatstenen en ook de kauwgum in mijn mond gaat netjes in de daarvoor bestemde vuilnisbak. Voor zover ik mij in Nederland al netjes gedraag, in het buitenland loop ik echt op kousenvoetjes want je wilt de naam van je afkomst netjes houden. Op de grond spugen voor een ander mens? Het komt niet eens in je op!

Hoe komt het dan toch dat massa’s buitenlanders zich in Nederland zo brutaal te buiten gaan aan zeer onbeschoft tot zwaar crimineel gedrag? En wat nog erger, hoe komt het dat de doorsnee Nederlander zijn kop in het zand van de onwetendheid stopt betreffende het asociale gedrag van niet Nederlanders? Zijn die Nederlanders nou zo stom en naïef of misschien te bang ?  Altijd komt men dan met de dooddoener dan onder de Nederlanders ook tuig aanwezig is. Dat zal dan we waar zijn, maar het gehalte aan criminelen onder de niet Nederlanders is dermate hoog dat ik zo langzamerhand weg wil uit mijn eigen land dat alles tolereert. Ik ben derhalve voor de inzet van het zogenaamde Simson belijd. Met een redelijke ezelskaak het ezelstuig om de oren slaan. Dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken, mag duidelijk zijn. Maar dat mag je niet meer zeggen in een land waarin als je een kind een draai om de oren geeft je strafbaar bent. Waar al deze softheid ons heeft gebracht is in de grote steden waar het tuig regeert duidelijk! De kerk leert in deze dat we onze vijand moeten liefhebben. Oké, dat kan waar zijn maar dat is iets anders dan alles tolereren en wegpoetsen onder de mantel der liefde. Soms betekend liefhebben een paar flinke trappen onder je kont en een dreun voor je harses zodat je dagenlang sterren ziet!

8 opmerkingen:

 1. Spreuken 13:24
  Die zijn roede inhoudt, haat zijn zoon; maar die hem liefheeft, zoekt hem vroeg met tuchtiging.
  Zoiets bedoel je eigenlijk? Ja, ik zou hier ook wel eens schoon schip willen maken, maar dan zit je zo in de bajes. Kijk maar wat er met klokkenluiders gebeurt! De regering is toch net zo erg tegenwoordig? Dus daar hoef je niet op te rekenen, je kunt er hoogstens voor bidden dat ze zullen veranderen van beleid of dat er een andere regering komt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat bedoel ik Ger. Heb niets tegen buitenlanders heb er in de familie ook, maar die zich misdragen, komen jatten (denk eens aan de Roemeense benden, de Poolse benden, et dan denk ik, zet die lui snel over de grens met spoed!!!

   Verwijderen
 2. hier heb ik op te zeggen: ik woon 28 jaar hier christen of niet hebben me ouders me netjes opgevoed in de zin met normen en waarden...niet iedereen heeft dat gehad of het nederlander is of buitenlader...dat de buitenlanders misbruik van maken dat is zonder meer waar

  maar ik vertel elke dag aan me man wat ik allemaal op de werk vloer moet horen en zien...en de enige buitenlander in de groep ben ik ..
  en ik ben niet altijd christen geweest

  zoal men en vrouwen...(hollanders in de groep) schutting taal vloeken ....dubbelzinnig praten de hele tijd ...de leiding ook
  laat komen...elke dag...lui...niet respect hebben voor vrouwen.


  de dames flirten met de leiding...en ook met schutting taal
  ik wou dit niet schrijven...maar u begrijp wat ik bedoel

  en ben ik niet die dat doet...in tegen deel ik krijg
  van de leiding te horen dat ik braaf bent

  (ik zoek geen waardering van mensen) maar ik noem dit
  allemaal...mijn punt...mag niet uit waar iemand vandaan komt

  ik woont in een leuk beurt maar heb ook heel asociale
  buren aan de linker kant...

  en aan de rechter kant woont een indische vrouw.
  met veel respect voor ons

  snap u mijn punt nu?

  ik leg alleen maar uit om mijn punt te maken
  gewoon met respect naar u toe...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onnodig te zeggen dat de uitzondering de regel bevestigd, helaas zijn mijn ervaringen minder positief. Heb met Molukkers, Surinamers, Marokkanen en turken gewerkt en de noemer bijzonder lui en niet vooruit te branden was op hen van toepassing. Er zat er slechts eentje bij die wel actief was. Het percentage niet werkende buitenlanders en de gevangenissen vol niet Nederlanders spreekt voor zichzelf me dunkt. De meesten zijn dus zeker niet als jij, was het maar waar. De reden dat de buitenlanders een slechte naam hebben, hebben ze zelf in de meeste gevallen hard aan gewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt voor u reactie peter...ik weet heel goed wat u bedoelt..men wil een uitkering terwijl men kan werken...hier in nederland zijn ze te goed....hier heb je voorzieningen...maar niet om misbruik van te maken

   men verpest het voor een ander
   groetjes van uit uit arnhem...

   Verwijderen
 4. Moet mij nog van het hart dat al de slechte ervaringen met mannen zijn, de vrouwen niets dan lof...

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.