donderdag 1 augustus 2013

Ik heb u nooit gekend!

“Maar Heer wij hebben in Uw  naam toch grote wonderen gedaan en demonen uitgedreven en geprofeteerd?”( Matt 7:22) En ik zal tot hen zeggen:”ga weg van mij ik heb u nimmer gekend.”

Harde woorden. Duidelijke woorden. Er zijn mensen die menen in de naam van Jezus wonderen te hebben gedaan, demonen uitgedreven, profetieen uitgesproken.
Dit gaat duidelijk niet over het oude gelovige vrouwtje achter de geraniums die haar gelovig gebedje opzendt naar omhoog.
Het gaat hier over mensen die in de naam van Jezus zeggen (menen) wonderen te hebben gedaan.
Het gaat hier over mensen die in de naam van Jezus zeggen (menen) profetieën hebben uitgesproken.
Het gaat hier over mensen die in de naam van Jezus zeggen (menen) demonen te hebben uitgeworpen.
En Jezus zegt glashard:”Ik heb u nooit gekend, ga weg van Mij!
Tekenen, wonderen, het uitwerpen van demonen in Jezus naam, dit alles kan blijkbaar in een schijnvertoning uitmonden die heel wat lijkt, maar waar Jezus in het geheel niets mee te maken heeft.
Ook al schreeuwen ze nog zo hard:”In Jezus naam.”
Het betekent niets als er geen liefde is. Die liefdevolle Godsvrucht van liefde, vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing.
Zelfs David Wilkerson noemt de shows van Benny Pornografische overspel.
Wakker worden mensen! Dezelfde geest, begint langzaam maar zeker steeds sterker te worden en te waaien over Nederland. Het lijkt allemaal zo bijbels, maar zal opeindigen in een:”Ik heb u nooit gekend!”

3 opmerkingen:

 1. Jezus is niet enkel ons "Vriendje". Maar ook en vooral onze Hogepriester..
  Wat ik nog het meest bizar vind is dat hele volksstammen de egoïstische trucjes van deze demonische charlatan geloven en hem en soortgelijke narcistische debielen wensen na te volgen.

  Moge de Heer ons ten alle tijde bewaren voor deze leugenaars!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En toch Hans vallen massa's mensen in onze tijd voor een dergelijke sensationele samenkomst. Overal kom ik ze tegen de zoekers van beweging, actie, en een ongezonde hang naar aanrakingen van God.
  Misschien niet in deze extreme vorm zoals Benny ons laat zien, want je bent zo blind als een paardenworst als je hierin niet duidelijk se satanische invloeden herkennen kan. Maar meer subtiel verpakt in allerhande milde vormen. Stille tijd wordt meditatie, wat riekt naar oosters denken en bij jezelf naar binnen kijken in plaats van omhoog. Gebed wordt Soaken waarbij je toch op zijn minst wat moet voelen. Met z'n allen kijken naar Gods plan voor Zijn gemeente wordt zoeken naar Gods plan voor jou als mens. Het lijkt er allemaal nog wel op en toch is er ergens een knopje om.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mag duidelijk zijn. Als je hièr intuint ben je geestelijk stekeblind.
  Bij de hedendaagse subtiel verpakte samenkomsten is allemaal nog iets gemener dacht ik. Doorgaans allemaal geaccepteerd met de liefdesmantel, helaas.. Tja.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.