maandag 23 oktober 2017

Moderne gaskamers

Zo noem ik de abortusklinieken die in onze dagen op volle toeren
draaien. Als je dat zegt valt er direct een massa volk over je heen, want als men een wereld die van leugens aan elkander hangt boos wil maken, moet je ze de waarheid vertellen.

Op facebook kwam dit gruwelartikel voorbij en als je je nek uitsteekt om het op te nemen voor de kinderen die geen stem hebben, vallen er direct trossen mensen over je en beginnen je uit te maken voor alles wat lelijk is. Zo is weer een Bijbelse profetie tot vervulling gekomen, want:

De Bijbel schreef het al: in de laatste dagen zal de liefde verkillen. Een moeder die haar eigen kinderen laat vermoorden in de moederschoot. Kan het kouder, kan het liefdelozer?

Het is te vreselijk voor woorden en nog vreselijker dat wij een overheid hebben die zulks tolereert. Al sinds 1981 kijkt men weg en ooit zal men de rekening voorgeschoteld krijgen voor deze gruweldaden. Want wij denken toch zeker niet dat ons zelfbeschikkingsrecht zover gaat dat wij onze kinderen ook al lachend met een predictor in je handen mogen vermoorden!