donderdag 27 juni 2013

Kerken ombouwen tot moskeeën

Het gebeurt nu al, ook in ons land en zegt iets over de geestelijke staat waarin ons land verkeert.
Met het schrappen van het verbod op Godslastering, zette de regering een laatste stap in de richting om ons te onttrekken aan Gods zegen.
De kreet dat wij een christelijk land zijn, dekt net zo min de lading als de woorden: God en oranje.
God heeft voor velen afgedaan en als de bijbel ons één ding glashelder voor ogen houdt dan is het wel dit: een volk dat God vaarwel zegt is gedoemd ten onder te gaan.

Dat dit niet alleen voor Nederland opgaat moge duidelijk zijn! Iedereen buigt zich over de neergang van de economie en heel “geleerde” mannen en vrouwen doen erg ingewikkeld over de oorzaak van de malaise.
Niemand lijkt in te willen zien, dat God langzaam maar zeker Zijn zegen terugtrekt uit onze samenleving.

Wij hebben Hem immers vaarwel gezegd en denken wij nu heus dat al die “slimme bezuinigingen” een keer zullen brengen in het wegebben van de zegen?
Ik hoop dat u, overgebleven christenen niet zo blind bent dat u niet ziet dat dit een begin der weeën is…

4 opmerkingen:

 1. Inderdaad, God kan zo niet zegenen met alle grote zonden in dit land, de wetsverachting, homohuwelijk, abortus en ga zo maar een tijdje door. Dan moeten de mensen niet raar opkijken als het hier sterk achteruit gaat met de economie en financiën, want zoals je zegt: God trekt Zich dan terug en dan gaat het pas echt fout!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. God is passé, de Heilige Geest krijgt al jaren geen kans tmeer zijn werk te doen. Luid zingend en vol valse hoogmoed kukelen we de afgrond in. Het monster wat EU heet,houd ons in de tang. In hoge nood stromen de kerken vol,is de ervaring. Ook nu????? Ik betwijfel het..... Het doet me denken aan een nummer van een hardrockband waar ik vroeger ( helaas!!!!) fan van was. Highway to hell......en niemand beseft het.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou me maar vast aan de woord van de bijbel, God zorgt voor ons zolang wij op Hem vertrouwen. Ook in zware tijden is Hij er, al heb je dan soms het idee van niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan kun je wel "krapbijkas" zitten, maar je komt nooit tekort, want God voorziet! Dat heb ik al diverse malen mogen ervaren, toen ik echt krap bij kas zat! En dat was niet dankzij Rutte....

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.