zaterdag 8 juni 2013

Ik schaam mij ook zeer diep!

Als redelijke aanvulling voor wat Amnesty Internationaal aan bericht brengt even het volgende. Ik schaam mij dat onze cellen vol zitten met niet Nederlanders die onze belastingcenten opvreten! Ze plegen misdaden tegen onze kinderen en worden in goedverzorgde "hotels" vastgezet. Ik schaam mij omdat de zorg voor onze ouderen, de gehandicapten en zieken steeds verder wordt afgebroken door onze regering onder het mom van bezuiniging. Mensen die deze maatschappij op hun eigen schouders hebben opgebouwd, krijgen steeds minder verzorging en misdadigers die niet uit Nederland komen, teren soms levenslang op uw en mijn belastingcenten. Daar schaam ik mij diep, ja zeer diep voor. Laten ze dergelijke figuranten per direct het land uitzetten zodat ze in hun eigen geboorteland hun straf uit kunnen zitten!

5 opmerkingen:

 1. Helemaal mee eens. Mijn broer werkt in de gevangenis, en ziet ze gaan en komen. De nieuwste gasten zijn tegenwoordig Roemenen en Bulgaren weer twee volkeren die onze maatschappij komen versterken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voordat ik wat ga roepen, niet-Nederlanders die misdaden tegen onze kinderen plegen? Wie bedoel je nu precies?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry voor mij vorige reactie; wel erg snel gereageerd, zal eerst het filmpje even gaan bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had ooit de eer vanuit mijn werk in een gevangenis wat te moeten doen. Mocht er wat loodgieterswerk uitvoeren als de gevangenen uit hun cellen waren. Ik schrok omdat ik met eigen ogen zag dat 90% niet blank was...Ben ik tegen het opnemen van de vreemdeling of het bieden van hulp? Natuurlijk niet! Maar mensen die hier misdaden komen plegen en het geld op komen eten in onze "hotels" daar krijg ik een heel naar gevoel van in de buik, zeker als ik zie hoe er bezuinigd wordt op de zieken, de gehandicapten en ouderzorg in ons land. Dan zeg ik: per direct het land uit met die lui! Onchristelijk? Ben je mal! Is een christen dan een halve gare die alles wel prima vindt?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kreeg een geweldig idee toegestuurd!!

  Laten we onze bejaarden in de gevangenis zetten, en de criminelen in een verpleeghuis

  Op deze manier hebben de bejaarden toegang tot douches, hobby's, en mogen lekker wandelen. Ze krijgendan ongelimiteerd gratis medicijnen, medische en tandheelkundige behandelingen rolstoelen enz. Bovendien krijgen ze geld, inplaats van geld te moeten betalen. Ze worden constant door videocamera's in de gaten gehouden, dus ze kunnen direct geholpen worden als ze vallen of hulp nodig hebben. Hun beddegoed wordt twee keer per week gewassen, en al hun kleding wordt gewassen en gestreken bij hun teruggebracht. Een surveillant checkt elke 20 minuten hoe het met ze gaat en brengt maaltijden en hapjes naar hun cel. Ze kunnen familiebezoek ontvangen in een vertrek dat speciaal hier voor ontworpen is. Ze hebben toegang tot een bibliotheek, de sportzaal, een geestelijk raadgever, het zwembad, en ze mogen een opleiding volgen. Eenvoudige kleding, schoenen, slippers en hulp zijn gratis voorhanden. Privékamers voor allen, met een tuin waar oefeningen gedaan kunnen worden. Elke bejaarde heeft de beschikking over een computer, een tv, een radio, en dagelijkse telefoongesprekken. Een bestuur met managers is aangesteld om klachten in behandeling te nemen, en de surveillanten moeten zich aan een strenge code, hoe de bejaarden te behandelen houden.

  Terwijl aan de andere kant

  De criminelen koud eten krijgen, en alleen worden gelaten zonder dat er naar ze wordt omgekeken. de verlichting gaat om negen uur s'avonds uit, als ze s'nachts een ongelukje hebben gehad, gekotst, of in bed geplast, dan moeten ze als ze pech hebben hier de hele dag in blijven liggen, en douchen kan als ze geluk hebben eens per week. Ze wonen in een kleine kamer, betalen 5000 euro per maand, en hebben
  geen enkele hoop er ooit nog uit te komen.

  Zet je toch wel even aan het denken of niet?
  Bron: facebook

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.