dinsdag 2 juni 2015

Dagboek woensdag


Avond 22.00

Alles stikdonker bij Old shat. Hoop maar dat het goed gaat met de oude man. Welterusten shat. Ga morgen wel even kijken hoe de zaken ervoor staan.

Woensdag
Old shat is al weer aardig op de been. Hij was vanmorgen een paar oude lange onderbroeken in de Biotex groen aan het zetten en zag geen buitenlanders meer op de koelkast. Tetter in zijn dove oor “Nou old shat, als je boodschappen nodig hebt hoef je alleen nog maar even een briefje bij ons in de brievenbus te doen, dan haal ik zolang dit nodig is je boodschappen.

Het is een mooie zonnige dag en besluit om een stukje te gaan tuffen op de oude Harley Davidson. Blaas er met een hoop kabaal en ander “eindtijdgeroffel” onder de billen van tussen om een tijd van gebed en bezinning te nemen langs de Lek.

“Die ouwe is aan de deur geweest en heeft een briefje met boodschappen voor je achtergelaten”, zegt Paula als ze me het verfomfaaide briefje in handen drukt.

2 frambozenvla

1 Heel tarwe brood

4 pakjes bona (wat moet die man met 4 pakjes margarine?)

5 blikken appelmoes

Doosje eieren

Melk
Besluit om eerst de boodschappen voor Old shat te gaan doen dan hebben we dat vast achter de rug. Kwak in het boodschappen mandje ook maar een diepvrieskip. Die ouwe kan toch niet enkel op frambozenvla, pakjes Bona en appelmoes leven