maandag 27 november 2017

Strontjong

Kakken met een trombosebeen

Een van de aardigste acrobatische kunsten is om te kakken met een zwaar in gezwachteld
been. Deze poot wil niet buigen en aangezien de uitvinder van de hedendaagse toiletpotten een zwaar ondermaatse dwerg moet zijn (zo laag bevindt de pot zich bij de vloer) moet je wel een atleet zijn om überhaupt al plaats te kunnen nemen op het porselein zonder je rugspieren te verrekken, laat staan met een zwaar ingezwachteld trombosebeen.

Daarnaast zijn onze kleinste kamertjes waar den Hollander zijn behoefte placht te doen, om de een of ander volstrekt onbegrijpelijke reden van een minimale afmeting, zodat je normaal al onder een hoek van 90 graden je behoefte doet, met weinig voetruimte, maar met een trombosebeen is zulks helemaal een kunst. Vergelijk het met dirty dancing, hoewel dirty shitting een betere noemer zou zijn.

Dus moet je tijdens het downloaden je gezwachtelde poot door de wijd openstaande deuropening steken om nog iets van perskracht te kunnen produceren, die nu eenmaal van node is om je oel richting uitgang te geleiden.

Dit houdt derhalve in dat je niet kunt gaan zitten kakken als er visite is, omdat ten eerste de aanblik van een man in blote kont, maar met gezwachteld been afstotelijk is, of je moet een (noem het) mummie-fetisj hebben. Dan de erbij behorende geluiden die variëren van kleine plofjes tot heuse ontploffingen die ook al niet bijdragen tot “gezellig” op visite zijn.

En dan is er nog de geur die tot in de verste uithoeken zich via de gang de huiskamer indringt en de “feestvreugde” nog verder opdrijft.
Gelukkig hebben wij dan nog een diepspoeler, u weet wel, zo’n toilet waarbij je oel direct het watergraf krijgt en je kont zo lekker nat van wordt, i.p.v. een vlakspoeler waarbij de oel gelijk een kunstig stuk drukwerk ter nabeschouwing op een vlak gedeelte ligt na te walmen.

Je vraagt je wel eens af welk oorspronkelijk denkwerk er zoal ten grondslag ligt aan ons kleinste kamertje. Een ding staat vast, het moet wel een onvoorstelbare oelewapper ( lees strontjong) zijn die dit alles bedacht heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.