donderdag 3 augustus 2017

Zelfgemaakte deodorant


Wat kunnen wij eigenlijk nog wel als consument gebruiken en tot ons
nemen zonder het risico dat de een of andere kloothommel ons vergiftigt? Sla ik morgen een vent neer, dan draai ik de bak in. Brengt men giftige zaken op de markt waardoor er tientallen tegen de vlakte gaan, dan loopt de uitvinder van het spul gezellig vrij rond. Kijk, waar men mee moet beginnen is die persoon op te sluiten en elke dag 20 stokslagen te geven. (ik bied mij aan dat uit te voeren)

Van deodorant naar eieren, van gifbelten naar E nummers, en weer terug naar nitraat in groenten, ach de lijst met giftige stoffen is te lang om op te noemen. Allemaal bedacht door meneren die in dure auto’s rijden en veel geld verdienen over uw ziekten. Die kankerverwekkende stoffen in deodoranten zijn overigens prima te omzeilen door zelf je deo te maken. Supersimpel, supergoedkoop en het werkt ook nog eens veel beter dan al de in de winkels te koop zijnde deodoranten.


Hoe gaat Petertje te werk? Men neemt een inmiddels lege kankerverwekkende deo en wippen de roldop er af met een mesje. Men neme twee eetlepels Backing soda en roeren daar een geheel neutrale bij het Kruidvat en veel andere drogisten te koop zijnde aloë Vera gel (waterbasis) doorheen. Dan nog een paar druppels etherische olie naar keus en je hebt een superdeo voor een schijntje van de prijs die je normaal neertelt. Het werkt prachtig en je krijgt er ook geen kanker van en als klap op de vuurpijl verkleurt je kleding onder je oksels er niet van…..