zaterdag 19 maart 2016

Up en down

We zijn weer een stukje verder gevorderd in ons
zelfbeschikkingsrecht. Na de abortus is er nu ook de vraag: welke mensen mogen geboren worden en welke niet? Iedereen was in juichstemming toen Adolf werd verslagen in de 2e wereldoorlog, maar heel langzaam druppelen zijn plannen toch door. Ook Adolf liet alle kinders met Down doden.
 
Wij gaan nog een stapje verder en “killen” ze in de moederschoot al. Vooruitgang, noemen ze dat. Ze geven miljarden uit in de hoop een bacterie op Mars te vinden en op aarde roeien ze intelligent leven uit, omdat het afwijkt van wat zij als gewenst zien. Hoe ver kan de mensheid nog zinken? Hoe ver durft de mens nog te gaan, in zijn rebelse houding tegenover de Schepper en de schepping?
Ik heb zelf het idee dat mensen met een chromosoom meer, wel eens de oorspronkelijke mens, zoals Hij hem in gedachte had, kan zijn. Pas later is de mutatie met een gen minder gekomen en begonnen met bommen werpen, haat zaaien, liegen en bedriegen. Het enige dat die lieve mensen met Down willen, is een beetje liefde, meer niet. Maar lieve mensen moeten wij niet meer. Rotzakken, die anderen vermoorden om het geloof, die moeten wij hebben. Welkom in Nederland…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.