zondag 22 februari 2015

Kleine gaatjes

Als ik de hoge heren fabrikanten eens een gouden tip mag geven dan is het deze: Maak zaken die er toedoen, duidelijk zichtbaar!

We hebben het dan bijvoorbeeld over het gaatje in het flesje van een duurder merk eau de toilette. De meeste mannen boven de 50 jaar hebben geld om dat te kopen enkel missen ze wat scherpte in de oogbollen en spuiten op de gok dat goedje op. Het piepkleine gaatje waar die rommel uitkomt is zonder leesbril niet traceerbaar dus ik zeg bewust op de gok en meestal eindigt het geurtje op in je oog.
Gewoon een duidelijk wit of zwart uitstulpseltje zou een zegen zijn. Dat mag je toch verwachten van een geurtje boven de 50 euri?
Neem de duurdere fotocamera's vol extra's, allemaal prachtig. Maar probeer jij nu eens het gaatje te vinden in het halfschemer waar de draadontspanner in moet! Je moet echt een loep ter hand nemen om zulks te ontdekken achter dat handige zwarte klepje. Meestal sta je dus maar wat te steken in het duister wat gevoelens oproept die geraken aan een eerste liefde waar het niets mee werd.
Gewoon een witte stip, op die plek waar het gaatje zich bevindt, en alle problemen zijn opgelost.
Wie het vatte die vatte het en die niet, wel die is dan duidelijk te jong en heeft nog goede ogen. Ik spreek jullie later wel