donderdag 28 mei 2015

Peters dagboek donderdag“Kijk”, gaat hij verder, ”Bij Halleluja springt u omhoog en bij looft Hem draait u een slag in de rondte”. “Vergeet vooral niet blij te zijn”, voegt hij er nog aan toen.
Nou en daar gaan we. Beweeg me als een reeds lang uitgestorven Dodo in de rondte en probeer er vooral blij bij te kijken. Daarna gaan we een kinderlied zingen met allerlei diergeluiden.
De zangdienstleide...r leert ons nog even het “kameelgeluid”. “Kijk dat klinkt zo”, roept hij enthousiast,”Moooeëeeëewaaaaap!, Mooooeeeeeeeeewaaaap”!
Ja dit word me toch te dol, zoek het maar lekker uit met je kameelgeluiden, ik doe niet mee. Halverwege het lied stopt hij plotseling en roept:” Ja hoor, Bram zit weer niet mee te doen, kom maar op het podium Bram”.
Zie hoe ene Bram met gebogen maar rood opgewonden hoofd het podium opsloft. “Nou Bram laat jij ons nou maar eens horen hoe de kamelen doen”. En hup daar gaat ie dan, “Moooeeaappp!, Moooeeeewaap!”, Verschrikkelijk.
Als Bram weer van het podium stapt ziet hij er opgelucht maar ontzettend ongelukkig uit. Waar blijft die profeet eigenlijk?
Wordt vervolgd