woensdag 13 juli 2016

Lunchconcert Gorinchem

Naar de kerk in Gorinchem geweest. Mooi centrum hebben ze daar. Er zong een tweeling en er was een Belg (nee niet Urbanus) die op een Marimba speelde. Erg mooi. Genoten van het gratis concert, de stad en een hapje eten aldaar.
Je moet wat met dat regenachtige weer met af en toe een opklaring. Wij zijn tevreden en aangezien er in de komende maand ook nog elke vrijdag een concert is, zullen we er we...l meer heengaan. Je moet wel even je naald in een andere groef van ontvangen stoppen want dit is verfijnder dan je normaliter op de radio hoort maar, knap, kunstig en mooi. Of je oren moeten zo verpest zijn dat je dit geen plekje meer kunt geven.
Je trommelvliezen kun je natuurlijk om zeep helpen net als je smaakpapillen. Veel Pizza, chinees, zoute chips en nasi uit blik en al snel waardeer je de verfijnde smaakt van onbewerkt voedsel zonder E nummers en smaakversterking niet meer.
Precies zo is het met muziek. Je moet je gehoor afstemmen, trainen, pas dan zie je de kunst, de inspanning en hoe knap het is om zoiets te maken. Enfin, volgende week is Harpiste Gwynneth Wentink. Wat een onwijs lekker ding is dat. Ehh die harp ook enzo....Ik ga dan zeker. Mooie foto's schieten van haar (harp)...