maandag 27 april 2015

De dwaling der evoluttie


De midgetgolfbaan ligt er verloederd bij, als een aan lager wal geraakte man. Ooit was het hier een wirwar van banen waar men een
balletje moest zien te meppen, door allerhande poortjes en als dat na veel tobben gelukte, je een baantje op mocht schuiven. De golfbaan is één geworden met de natuur nu. Allerhande vormen van onkruid hebben haar overwoekerd en nog een korte tijd, dan is ze compleet opgenomen in de schoot van moeder natuur.

Zie hier de dwaasheid van de evolutietheorie recht in de ogen. Alles wat aan zichzelf wordt overgelaten, verwordt nooit tot een hogere vorm van orde, doch vervalt immer tot een lagere vorm en uiteindelijk tot stof.

De wetenschap wenst u en mij op de mouw te spelden dat uit stof vanzelf een bouwsteen van het leven ontstaat en daarna een snotje en dan een vis en dan een salamander en dan een aap en als laatste in de rij, uzelf.

Maar ieder mens die kan zien begrijpt dat het volslagen onzin is, die redenering. Orde wordt slechts geschapen. Houd je het niet bij dan vervalt het uiteen in chaos. Ga gerust eens kijken bij de midgetgolfbaan op Haastrecht.