vrijdag 9 december 2011

Occulte kinderspellen

Ik wil nog even wat occulte “kinderspellen”die zoal op de markt worden/ zijn gebracht onder de aandacht brengen. Ik begrijp dat er mensen in de verdediging willen schieten maar laten we eerlijk zijn, dit is occult met de hoofdletter, of je daar nou moe van wordt of niet!

Atmosfear
Een superspannend interactief DVD spel in combinatie met bordspel. De grafmeester op de DVD vertelt wat de spelers moeten doen. Speel het spel in een schemerig sfeertje om het echt spannend te maken, je moet sleutels van grafkelders verzamelen. Je hebt de opdracht om één van je grootste angsten te overwinnen. Opdrachten krijg je via het bordspel en de grafmeester die onverwacht in het spel kan inbreken.
Magdar
De dwergen hebben te diep gegraven en zijn gestuit op de verschrikkelijke demon Magdar die in de diepte van de berg lag te slapen. Nu is hij ontwaakt met een dijk van een ochtendhumeur. De dwergen moeten de mijnen verlaten, maar door de hitte die Magdar afgeeft, komen edelstenen en het waardevolle mithril bloot te liggen en dwergen zouden geen dwergen zijn, als ze die zouden laten liggen…
Blue Moon
Er zijn twee volken van Blue Moon die om de troon strijden. De vraag van het spel is: ‘Wie wordt de nieuwe koning?’ In een serie korte duels proberen die volken de gunsten van drie draken te winnen. Naast karakters bestaat de kaartenmix uit voorwerpen en toverspreuken die de strijd beïnvloeden. Het basisspel bevat de volken ‘Hoax’ en ‘Vulca’.

18 opmerkingen:

 1. Nou ik heb er helemaal niks mee en ik vindt het ook niks. Ken trouwens geen van 3en.Houden zo!

  Ik had vanmorgen je stukje over david en Goliath gelezen. Vond het een goed stukje. Dat van die stenen wist ik ook. Hij heeft er echt bewust 5 gepakt. Dat is het werk van boven.

  Ben trouwens benieuwd naar jou boek van bodybuilder tot christen.
  Zo knap dat je niet christelijk bent opgevoed en dan zoveel weet van de Bijbel en het Chr. geloof.

  Fijn weekend!

  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Brenda. Is een leuk boek, maar over de post nogal duur, vind ik. Ja maar al een jaar of 25 christen dus ik heb veel kunnen bijlezen.
  Oh ja dat moet ik zo ook nog terugzetten over die bijbelstudies, goed dat je het zegt. Moest er even een wegnemen om de boeken op een rij te krijgen. IK zal hem zo even terugzetten en een nieuwe zoeken. Bedankt voor het compliment.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen al bij de omschrijvingen van die spellen gaan m'n nekharen overeind staan......wil er niks mee te maken hebben.....heb voor m'n bekering teveel te maken gehad met occulte zaken, dus laat niemand zeggen dat ik er niks van weet.... Weg met die rommel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En het is nog maar het topje van de ijsberg. Ontelbaar veel computerspellen met het occulte doorweven en daar spelen de kinderen dan mee want: het is toch maar een spelletje...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ik mij afvraag hoe Maria dit nou ziet? Ook onschuldig of bestaat het kwade in haar denken in het geheel niet en is dit ook oke?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben niet zo'n spelletjes mens en kaarten of spellen met kaarten mochten wij thuis nooit, want dat zou al met de duistere wereld te maken hebben volgens mijn strenge ouders.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, is helemaal niet overdreven dit stukje hoor. Wat dacht je van Prince of Persia en Diablo.
  Maar vandaag wou mn kind een tijdschrift van 'hoe overleef ik...' Dat is nu zo in, van francine oomen. Ik zeg ja hoor, neem maar mee. Blijkt dat vol te staan met dingen over reiki, handlezen en astrologie. Bah, dan baal ik zo, je moet ook echt overal opletten. Dat is voor pubermeisjes van 10-14 jaar zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ja dat is helemaal "in" maar wij zullen wel ouderwets gevonden worden. God is ook ouderwets en behoeft niet te veranderen. Het is maar als je in leugens leeft dat je steeds moet bijsturen. He lekker fanatiek, dat lucht op...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Jack.

  Allereerst vraag ik je om mij in het vervolg hier buiten te laten.
  Ik was van plan dit blog van Peter voortaan niet meer te lezen maar ik werd ernaar toe getrokken..... ( raar he?)

  En daarom zal ik je ook antwoord geven op je vraag.
  Ik blijf zeggen dat veel van wat jullie occult noemen niet gevaarlijk is. Het kan pas kwaad als je kinderen er bang voor maakt in mijn ogen.
  Maar ik begrijp dat jullie er anders over denken en dat respecteer ik.

  De bovenstaande spellen vind ik ook niks. Alleen al van de afbeelding van het gezicht linksboven op de foto griezel ik.

  Ik heb niks met duister te maken, wel met licht Jack. Daarom zijn die Blacketernalnight en X666 niet welkom op mijn puntje.

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou vreet me maar niet op! Je weet toch dat ik ergens een plekje voor je heb in mijn logge hart. Bedoelde het niet lelijk Maria echt niet. Blij je weer eens te horen ook. Niet van: daar hebbie haar ook weer met haar "praat" maar gewoon om je mening te horen, meer niet. Ach ja die sites die je noemt ken ik ook allemaal niet. Ik ben niet zo'n internetter en als ik her en der wel eens lees bij Peetje dan geloof ik dat er ook nu nog verschrikkelijk gescholden wordt op elkaar. Daar doen wij niet aan mee gelukkig. Ik wens je een fijne dag toe en iedereen, ik ga me scheren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Maar nou blijft die ene vraag nog staan of je geloofd in het kwade. Je hoeft er geen antwoord op te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik geloof in zoverre in het kwade dat ieder mens een goede kant en kwade kant in zich heeft.
  Ik geloof ergens ook wel in "slechte" entiteiten, vandaar dat ik altijd mensen afraad om glaasje te draaien.
  Maar echt in satan nee daar geloof ik niet in.

  Ik weet dat je het goed bedoelt Jack :o)))
  Fijn weekend allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Maargoed, ik vind dat ik beter kan leren waarom ze GEEN geloof moet hechten aan die dingen, dan dat ik zulke dingen verbied. Met het eerste kom je het verst, ben ik van overtuigd. Het brengt twijfel geen zekerheid, het zijn leugens, geen waarheid. Dát is hoe ik er mee om ga: haar dat leren. Zodat zij zelf in staat is de keuze te maken en te weten waarom.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Maria, ik ben die figuren uit de hel vaak tegengekomen en dat is gruwelijk. Helaas en echt helaas, is het realiteit. Zo kil, zo hardvochtig, zo angstaanjagend. Vreselijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tja, ik ben ze nog nooit tegen gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kom eens onder mijn bed kijken, daar wonen er een hoop...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Misschien moet je daar een keer stofzuigen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Haha, zou dat het zijn? Man zoekt stofzuiger met stevige zak voor eventuele zware geesten.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.