donderdag 6 september 2012

Goudseweg 26 te koop


Na lang wikken en wegen toch druk bezig om de knoop door te hakken en het huis in de verkoop te doen. We zijn er al een paar jaar mee bezig en nu de straat is opgeknapt en alles er keurig onderhouden uitziet denken we dat de tijd rijp is om een bord in de tuin te plaatsen. We willen een vrijstaand huis kopen in de Krimpenerwaard en het aanbod is onvoorstelbaar groot nu dus dat is een voordeel. Aangezien de huizen aan de polder die zo over de weilanden uitzien nog altijd erg in trek zijn, schatten we de kans redelijk groot in dat we het kunnen verkopen. De royale tuin van meer dan 500 meter is ook iets wat je aan de rand van Gouda niet snel vinden kan. Leuk hoor, we gaan weer huizen kijken!

14 opmerkingen:

 1. Echt???? O boy, dan moeten we opschieten als we nog een keer op bezoek willen komen in dit huis!! Gauw maar een afspraak maken na het onderzoek van Rob?
  Heeeeel veel succes met de verkoop en ik hoop voor jullie dat het snel lukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, succes met de verkoop! Jammer dat jullie Gouda gaan verlaten, maar gelukkig gaan jullie de wereld niet uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, toch de knoop doorgehakt. Hopelijk kun je jullie huis snel verkopen. Nu heb je de kans een mooi huis voor een redelijke prijs te kopen.
  Hier zijn de prijzen ook enorm gekelderd, ons type huis ging een jaar of zes geleden voor 350.000 tot 400.000 euro over de toonbank. Nu staan zulke huizen voor 250.000 tot 280.000 te koop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is jullie van harte gegund,dan breek er nu een leuke tijd aan wat huizen kijken betreft,daar moet je wel van genieten natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me leuk wonen daar hoor zoals je het beschrijft! Maar ja, een huis kopen zit er voor ons niet in... Maar goed, ben benieuwd waar de zoektocht op uit loopt, hopelijk vinden jullie iets heel moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaja we hebben er zin in om Gouda te verlaten. We zullen ons in de Vlist, Krimpenerwaard orienteren en denken aan een lief klein boerderijtje of huisje. Hoeft niet groot te zijn, als het maar midden in de natuur staat met veel groen en bovenal rust. De rust in deze straat is ver te zoeken. Middennachtelijk lawaai van mensen die heel laat thuiskomen, met brulautos rijden of de hond het hele jaar buiten laten lopen en als je er dan iets van zegt verontwaardigt doen. Op naar de rust van het platteland en ik hoop dit huis te verkopen aan een druk gezin, met massa's honden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En je hebt net je straatje gelegd!! :-)
  veel succes, wij hebben geen belangstelling. Wie weet een andere meelezer?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja klopt maar het is beter iets wat af is te verkopen dan een oude bende. En dan, we zijn nog niet weg want het gemiddelde huis staat zo maar een of twee jaar te koop dus hebben we toch schik van het werk...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een tuin van 500 meter! Ik hou nog niet eens ons kleine tuinje bij.

  Sorry niets voor ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Spannend hoe het verder zal gaan. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ga je er voor vragen???Afz. druk gezin met 1 hamster;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Is geen goedkoop huis Mirjam, reken op meer dan 300.000

  BeantwoordenVerwijderen
 13. tja dat kan GHS denk ik niet betalen haha

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.