dinsdag 7 augustus 2012

In Uw naam wonderen gedaan

En sommige mensen zullen ten die tijden tot Mij zeggen:"Maar Heer hebben wij niet in Uw naam boze geesten uitgeworpen en wonderen gedaan?" Ik zal hen zeggen:" Ik heb u nooit gekend...

12 opmerkingen:

 1. Dit meen je toch niet!! Het lijkt wel een soort chinese vechtsport!
  Ik wordt er gewoon naar van als ik dit zie.
  Boze geesten uitwerpen? Die man lijkt zelf wel een boze geest!

  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel heb ik hier niet op te zeggen, alleen maar: bah, bah, bah, afschuwelijk om zo misleidend met mensen om te gaan. Als ik het filmpje bekijk, vraag ik me af of een groot aantal van de aanwezigen geen 'toneelspelers' zijn.
  Ik heb de neiging om dit filmpje op mijn facebook te zetten, maar als ik dat doe vrees ik de kwaadheid van een aantal mensen.....
  Peter, je zou het boekje 'Doet God nog steeds wonderen' van dr. Brad Burke eens moeten lezen. Deze christen-arts heeft met een groot geloof in God en Zijn almacht onderzoek gedaan naar de boodschappen en praktijken van veel hedendaagse gebedsgenezers, waaronder Benny Hinn.....verrassend tot welke conclusies deze Burke komt....of misschien ook wel niet zo verrassend, maar gewoon logisch als je Gods Woord goed leest.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vreselijk naar hoogmoedig mannentje, deze figuur. Gescheiden, inmiddels jong vrouwtje, leeft privé als een prins. En nòg wordt ie vereerd (door blinde zielen)..
  Boek wat José hierboven noemt geeft inderdaad logische, ofwel Bijbelse conclusies over dit soort afschuwelijke bedriegerij.
  Wanneer je deze dwaas voor de eerste keer 'te werk' ziet gaan denk je toch direct aan het werk van satan, en niet aan iemand die in dienst van God staat? Daar hoef je geen studie en zelfs geen geest van onderscheid voor te hebben, zou je zeggen. Onbegrijpelijk dat massa's erin trappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vreemd dat zoveel mensen deze man nog altijd op handen dragen als een van de grote (noem het) Godsmannen van onze tijd. Voor mij ik zie (al van het begin van mijn bekering) een clown met een stelletje ervaring zoekers die flippen bij elke natte wind die Bennie laat schieten. Bennie Hinn, geen mij dan maar Bennie Hill...
  Bedankt voor de reacties en de goede tips betreffende boeken etc. Ik ben zo blij dat er meer mensen zijn die stelling durven nemen tegen dit soort uitwassen. Je moet ze de kost geven die na het zien van zoiets nog altijd zeggen:"Je mag niet oordelen." Een nietszeggende kreet omdat wij elke dag wel moeten beoordelen of iets uit God is. Wel deze man lijkt mij aardig op een verveeld verjaardagsfeestje waarbij je eigenlijk meer moet huilen dan lachen. Kan deze clowns afgevoerd worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Da's net zo'n gek als die Jomanda, allemaal show,net zoals bij die Amerikaanse worstelpartijen. Wat een idioot, wat zou ik daar graag eens bij zijn om hem een trap in zijn ballen te geven, kijken of ie dan nog toveren kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh, ik ben er helemaal misselijk van. Wat een man! Wat een nare film, dus ook wat een vreselijk verdrietige ervaring voor al die mensen die op hem hopen. Als je bij zo'n kerel toch moet staan om genezing te krijgen. Ik zie dit voor het eerst en inderdaad: puur satan zie ik er in. Afschuwelijk gewoon. Heb geen andere woorden voor deze knecht van de duivel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Honderdduizenden lopen met hm weg in de charismatische hoek. Tja over blindheid gesproken...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb een heel klein stukje gekeken, en toen vond ik het wel genoeg. Ken die man trouwens helemaal niet.
  Verder heb ik ook wel het uitdrijven van geesten meegemaakt, maar dat gebeurt heel rustig en kalm, zonder stemverheffing of show. En God krijgt de glorie, niet de mens.
  ada

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja, en op 21 en 22 augustus is dit circus te zien (ervaren) in Roermond. Ik ben nooit geen fan van deze circusdirecteur geweest.
  Mocht alleen niets van gezegd worden in de charismatische kerk waar ik zit, je weet wel de bekende uitspraak, raak de gezalfde..
  Triest dat zovelen steeds weer opnieuw naar dergelijke spektakelshows gaan kijken waar van alles word geclaimed, opgeklopt, etc,etc.
  Het lijkt wel of dat men bewust voor de gek gehouden wil worden..
  Maar ja, het gevoel, de ervaring wil toch ook wat, toch?
  Vaak verpakt onder een 'geestelijk' sausje...
  Probeer maar eens dergelijke directeuren en volgelingen er vragen over te stellen, zijn ze meteen niet meer zo aardig meer..
  Ik heb mijn buik meer als vol van dergelijke figuren die vol zitten met venijn, op geld belust zijn en eigen eer en een hoop oordeel.
  Laten we toch er gewoon er voor elkar zijn, samen zijn door de Liefde.
  En deze jongetjes? Ach....geen aandacht en geld meer geven zijn ze snel stil....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik denk dat de basis van je reactie een heel goede is: laten we het goede nastreven in een geest van zachtmoedigheid, respect en liefde. Dat is nu net wat we missen bij dit soort circussen van zogenaamde spektakelshows die bij mij ook enkel tegenzin opwekken. Ik ken ook (helaas) het effect van eerlijke vragen stellen in de charismatische hoek, je hebt al snel een geest van ongeloof terwijl je ten diepste onderzoekende en dus beproefende bezig bent of deze figuren wel uit God zijn? Ik zeg net als jij:"Neen!"

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een afschuwelijk filmpje trouwens, wat een vreselijke man!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ellendige vertoning is dit!
  Totaal respectloos naar de mensen toe die bij hem komen.
  Onbegrijpelijk dat daar zoveel mensen op af komen.
  Dat geduw tegen al die mensen, ze kunnen aan dat vallen wel een dwarslaesie overhouden.
  En ook al kom ik uit de charismatische hoek, hier houd ik mij verre van.(walgelijk)!

  Riah

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.