zaterdag 4 augustus 2012

Iedereen moet doen wat hij wil

Wat een onvoorstelbaar domme kreet is dat! Het klink zo lief en vrijgevochten, maar beseffen mensen eigenlijk wel wat ze zeggen? Zolang het in jouw straatje past is het oke en geweldig, zo lijkt de leus. Maar wat vindt God van al deze zaken? Begrijp mij goed, we zijn in het geheel niet allemaal gelijk. Wel gelijkwaardig, maar of mensen zich altijd zo gedragen?

8 opmerkingen:

 1. Tolerantie is een groot goed, en iedereen mag doen en geloven wat ie wil, wat mij betreft.
  Maar ik hoef het niet te zien, de gayparade heeft voor mij niets met homo's te maken, maar is puur exhibionisme. Ik word er altijd kotsmisselijk van, zit het journaal te kijken en komt er zo'n item voorbij met die debielen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel grappig. Een soort carnaval. Beter dan al die saaie Pieten.

  p.s. Zwarte Pieten vind ik weer wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach we hoeven niet allemaal gelijk te zijn,maar hier zie ik het nut niet van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bah, wat een afschuwelijk filmpje... Wat een armoede.
  Ik geloof niet dat God van deze blijdschap blij wordt. Zijn blijdschap is toch veel dieper: vrucht van de Geest?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zag er net een stukje van op de NOS. Wat een afgrijselijke schande! Pure viespeukerij. En daar wordt dan nog (live) verslag van gedaan ook.. Hemeltergend. Heeft niets met homoseksualiteit te maken. Zwarte zaterdag wat mij betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja mensen sorry maar zo zie ik het ook. Dit heeft niets te maken met geboren te zijn met een afwijking waardoor je op het verkeerde geslacht valt. Dit is zoals er al geroepen werd vanuit de bijbel schandelijkheid waar mannen met mannen in wellust zijn ontbrand en daar openlijk voor uitkomen in geuren en kleuren. Walgelijk zoiets heb je toch ook niet van hetero's, dat die met dildo's staan zwaaien naar de camera. En daar zit het kabinet dan tussen. Geen wonder dat het steeds valt, nog even en het kan niet lager. Dit geeft vertrouwen voor christenen om naar de stembus te gaan....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hier verder niets aan toe te voegen. Pure provocatie vind ik dit. Wij gaan als hetero's toch ook niet op een boot staan te dansen in ons (bijna) nakie??? Nee, als ik dit zie zeg ik altijd tegen Rob: Sodom en Gomorra is er niks bij! Bah...ronduit bah!!! En het heeft inderdaad niks met tolerantie te maken. Ik besef heel goed dat het moeilijk is als je homo bent en je wordt door de halve wereld afgewezen. Ik wijs homo's ook niet af, maar ik wijs wel dit verachterlijke gedrag af!! En wat God ervan vindt, dat is wel duidelijk: lees de bijbel er maar op na.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.