donderdag 19 juli 2012

Gezegend is hij die...

Maakte een kort fotofilmpje met veelzeggende tekst die voor iedereen vrij te gebruiken is op weblogs, mocht er behoefte aan bestaan...Zet hem in youtube wel even op hd  voor meer kijkplezier.

11 opmerkingen:

 1. Mooi fotofilmpje Peter! Helaas versta ik de tekst niet duidelijk. Zou je die er toevallig onder willen zetten of is dat lastig?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Neen dat is lastig maar het is de zaligspreking waar staat: Zalig zijn de armen van geest, want hun behoort het koninkrijk der hemelen. Zalig zijn de zachtmoedigen, want zij zullen de aarde bezitten. Zalig zijn zij die...etc

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier vanavond spaghetti met salade. Ik heb al trek en sta nu de uien te snijden. Heel de dag buien en dus niet zo lekker. Hopen op mooi weer aankomende week.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eet ze zometeen...of heb j ehe tal op inmiddels?
   Wij gaan heel ongezond patat met snitzel eten.
   Ziet er wel naar uit dat het mooi wordt komende week. Komt goed uit,m'n man heeft zo 2 weken vakantie.

   Verwijderen
 4. de tekst had je eerst of eerst de foto,s het maakt ook niet uit het is echt èèn geheel.hoe krijg je het gevonden. heel mooi. p.s.doe er ook wat look in al is het alleen al voor het nagenieten.eet smakelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We zullen het toch nooit kunnen vatten. De grootsheid en onmetelijke afstanden van het heelal, noch de minuscule precisie van de kleine wezens. Insecten, soms afschrikwekkend en soms adembenemend. Niet ontstaan maar, voor mij onomstotelijk, geschapen.
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi filmpje weer Peter! Ben eigenlijk ook wel nieuwsgierig waar de achtergrondmuziek van is?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. http://www.crossrhythms.co.uk/products/John_Andrew_Schreiner/Emilys_Eyes_Cry_Of_The_Heart/2784/

  Je zal de link moeten kopieren en naar je adresbalk moeten plakken. Het is van de cd over kindermisbruik die werkelijk heel mooi is, om te horen hoe kinderen en later volwassenen het uitroepen naar God.
  Je kan op de site ook stukje s beluisteren

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.