donderdag 26 juli 2012

En zijn voeten zullen zijn deels van ijzer deels van leem


We lezen in de bijbel dat er een tijd zal komen op de aarde waarin natiën en koninkrijken middels verbonden (afspraken) zullen proberen een sterk geheel te vormen. Ze zullen middels afspraken, een sterke munteenheid?, etc, tot een grote wereld eenheid proberen te komen, die borg zal staan voor de vrede die elk mens diep van binnen zo nodig heeft.
Deze samensmelting zien we in onze dagen voor ogen, maar weinigen herkennen hem in het Europa van onze dagen. Het is een samensmelting die uiterst bros is, omdat leem en ijzer een zeer zwak fundament vormen.
De euro is in mijn beleven een van de laats uitgekomen profetieën uit Gods woord. Het wachten is op de totale ineenstorting van dit systeem wat alles in haar val zal meesleuren en dan zal hij opstaan. De mens van grote zonden zal uit zijn schuilplaats treden. De antichrist. Maar wie heeft nog ogen om te zien? Wie heeft nog ogen om te herkennen. Terwijl iedereen zegt:”Alles komt goed, alles is vrede,” zal de vijand met list en bedrog de totaal ineengestort zijnde wereldeconomie herstel bieden. De wereldreligie tot één proberen samen te smelten en zelf in de tempel plaatsnemen en zich laten aanbidden als onze Heer.
Wie heeft nog ogen om te zien?

6 opmerkingen:

 1. Ik geloof ook dat het zo zal gaan, hoor Peter, en ik denk wel meer ook;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tekenen zullen steeds meer duiden op de eindtid.èèn ding weten we zeker het gebeurd (hoe wij erals mens soms naar verlangen) alleen op ZIJN tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie het ook Peter....ik denk dat het allemaal niet meer zo lang zal duren.....

  Pffffff, het is eigenlijk veel te warm om achter de pc te zitten.....dus ik zeg: uit dat ding en ik meld me weer als het minder benauwd is.... Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hier ook alle ramen open en doorwaaien er is weersverandering op komst. Ik denk dat het in de avond wel eens kan gaan knallen.
  Verbazend hoe weinig we in de gevestigde orde horen over deze dagelijks in het journaal zijnde tekenen. Het hele geldsysteem dat in handen komt van het beest en waarmede niemand zonder een speciaal teken kan kopen of verkopen (de wereldhandel), we lijken zo dichtbij zo iets te zitten. De wereld is in totale paniek en schreeuwt om een oplossing. Zal hij in onze tijd tevoorschijn komen, de man die alles lijkt op te lossen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van de 'macht' van de EU blijft niets meer over. Failliet; dus weg macht. (Geldt ook voor de VS). Het 'rijke' Westen zal wellicht worden opgeslokt door het Islamitische (Midden)-Oosten, die zich nu al rotlachen... Wat betreft de eindtijd lijken de rollen voor Egypte en Turkije steeds belangrijker te worden.
  Wanneer het chaos geworden is (en dat is reeds begonnen met compleet failliete Europese landen) zal de anti-christ opstaan als de Vredestichter. Het zal zo mooi lijken maar hij veranderd in een beest..
  Hoe dan ook, de eindtijd is begonnen. We weten enkel niet hoe lang die duren zal. Hoeft ook niet; zien op Jezus geeft eeuwig leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo begint het er wel uit te zien Hans. We moeten er niet aan denken dat het Islamitische Egypte en het midden oosten het straks voor het zeggen krijgen. Maar dat er voor onze ogen heel belangrijke zaken afspelen in onze dagen waar we een paar jaar geleden nog niet over droomden is een ding wat zeker is.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.