zaterdag 30 juni 2012

Zegen

Samen met je vrouw een beetje onrein voedsel zitten eten in de tuin. Ach wat is er leuker dan dat! 

Black tigergarnalen erbij en een mooi stukje brood, dan hebben wij het al naar ons zin. 

Gezellig genieten van het moment dat God je schenkt. Heel belangrijk in het leven om tevreden te zijn! Eigen gemaakte wijn, ach het leven lacht ons toe! 
Wij mensen maken soms misschien wel eens een ontevreden indruk, we willen altijd wel iets van God. 

Een gave hier een zegening daar en ondertussen vergeten wij misschien te danken voor datgene wat er al is…

18 opmerkingen:

 1. Volop genieten van al het goede ja, zelfs van garnalen, haha! Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Paula vond het niet zo'n succes die heeft het niet op dode zeedieren.

   Verwijderen
 2. TJA GENIETEN IS EEN kunst met een grote K .EEN AVONDMAALTIJD MET VRIENDEN,WAT IS ER MOOIER


  Tja wat is er mooier en gezelliger dan heerlijk genieten van wat Gods akker heeft voortgebracht een maaltijd met vrienden of gewoon met je vrouw dit is onbetaalbaar en zo is het bedoeld af en toe een hemel op aarde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is altijd fijn om het avondmaal in het groot te v vieren Bas maar met garnalen? Ik weet het niet, of wij moeten Neptunus als verlosser zien, hahaha. Grapje hoor want ik begrijp je wel en beaam het ook.

   Verwijderen
 3. Leuk om es zo'n momentje te zien van jullie in de tuin;) En idd ook van zulke gezellige momenten mogen we de Heer danken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dit is een stukje van de tuin, wij zijn gezegend met een mooi plekje aan de rand van de polder, enkel heeft de overheid besloten om de koeien vogelvrij te verklaren en het ongedierte vrij spel te geven.

   Verwijderen
 4. Ziet er goed uit. Idd iets om dankbaar voor te zijn: lekker eten en mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er heel gezellig en lekker uit! Prima toch om te genieten van datgene wat je van Hem ontvangt. Peter, komende week zijn Rob en ik (voor het eerst sinds Rob invalide werd....) een weekje met vakantie. We gaan naar een huisje in Drenthe, waar we hopen een beetje van de rust en van elkaar te kunnen genieten en nieuwe krachten op te doen voor het komende jaar..... Er gaat géén laptop mee, maar wel goede boeken, lekkere wijn en nog veel meer.....dus: even geen contact via het www en tot over een goede week!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede dagen toegewenst Jose en dat het weer maar een beetje mee mag werken want daar kan veel mee vallen of staan...

   Verwijderen
 6. Ziet er gezellig uit Peter. Geniet van het weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eet smakelijk, maar doe mij maar een kippeboutje ipv garnalen. De hortensia's staan vroeg in bloei bij jullie, hier beginnen ze net een beetje te kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit de vuilcontainer genomen Gerrit. Mensen gooien alles weg en ik pak het uit die grote betonnen bak, waar mensen snoeiafval in kunnen gooien en poot het hier in de tuin..

   Verwijderen
 8. Oh dat ziet er heerlijk uit zeg! Deze zomer komen we bij jullie de barbecue nog proeven hoor! Zullen we maar 'ns even mailen over een datum?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We dachten nog aan jullie toen we dit op aten en zeiden, echt iets voor Johan en Mattanja. Ja over twee weken vakantie hier en in de vakantie zeker een black tiger gebeuren hier. We mailen er over...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. M'n laptop is bijna in reparatie en heb zodoende geen outlook meet op m'n laptop staan. En zodoende ook geen mailadressen. Zodra die weer beschikbaar is op een gewone manier dan mail ik! Je mag mij natuurlijk ook mailen ;-) Het lijkt ons leuk om weer 'ns lekker bij te praten en bij te eten... Deze keer met onze kids erbij?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh zodoende. We doen het over een paar weken in de vakantie en ja hoor, neem de kindertjes maar mee die kunnen mooi in de tuin spelen. We hebben er zin in....

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.